Feesten & Partijen

Bruiloften

Trouwen is heel erg spannend en het regelen van de bruiloft kost enorm veel tijd. Daarom helpen we jullie graag. Voor jullie als bruidspaar nemen we dan ook uitgebreid de tijd om ervoor te zorgen dat de dag precies zo wordt als jullie hem willen en het jullie eigen unieke bruiloft wordt. Onze locatie is uitstekend geschikt als trouwlocatie, van taart aansnijden tot een spetterend feest ’s avonds. Het is zelfs mogelijk om in ons restaurant of op het terras de huwelijksceremonie te voltrekken!

High Tea

Op aanvraag kunt u bij ons heerlijk genieten van een High Tea. Vanaf 4 personen krijgt u een zeer divers aanbod aan sandwiches, zoetigheden en hartige hapjes. Hierbij krijgt u onbeperkt koffie en thee voor zolang u wilt. Voor de High Tea dient u minstens twee dagen van te voren te reserveren.

Groepen

Restaurant Oranjeplaat is een uitstekende locatie voor feestjes en borrels. Het restaurant heeft binnen een kleine 70 zitplaatsen waar u kunt genieten van een diner of een buffet.

Bij een feest of een staande receptie kunnen we uiteraard een hoger aantal gasten kwijt. Het is helemaal aan u waarvoor u kiest. Of u nu kiest voor een Walking Dinner, een luxe buffet, een gezellige barbecue of een keuzemenu a la carte, het kan allemaal.
Heeft u vragen of suggesties? Neem contact met ons op. Voor ieder budget bieden wij een mooie oplossing.